Volgende Wandeling

<

Lentetocht,zaterdag 24 maart 2018, Parochiezaal De Kring                     Pastoor Grauwstraat 12,                         3583 Tervant-Paal

4 km

De 4 km vertrekt langs het kanaal en gaat via het fietspad langsheen de Borealis-site. via landelijke wegen en de wijken van Tervant keren wij terug naar het vertrek

De 4 km is te bewandelen met buggy’s en rolstoel gebruikers

7 km:

De 7 km steekt het Albertkanaal direct over. Via de bossen, de wijken van de Kruisbaan en het park van de Directeur komen we bij de controle, waar we een drankje en een hapje kunnen nuttigen. Door de bossen van de Ulfort keren we terug naar de aankomst.

12 km

De 12 km vertrekt langs het voetbalveld van Tervant, gaat een stuk langs het Albertkanaal, de brug over door de bossen richting Kruisbaan. langs de oude mijnschool en het Directeurspark bereiken we de controle. We keren terug door de bossen van de Ulfort, over de brug van de kolenhaven naar de aankomst.

21 km

Voor de 21 km maken we een lus vanaf de controle langs de  St-Theodardus Mijnkathedraal, het melkhuisje, de Poolse barak en de bossen van Genemeer. We steken de mijnterril over waarbij ieder vrijblijvend naar de top kan wandelen en via de mijn-site, het duikcentrum, het mijnmuseum en de winkels van B-Mine passeren we de andere kant van het  directeurspark om zo terug bij de controle aan te komen.

Deze mooie wandelingen zijn te bereiken met het openbaar vervoer:

Trein: Station Beringen, dan lijn 32 Beringen – Tessenderlo , afstappen halte school Tervant op 100 m van de startzaal.

Meer info: Tel.  011/34 43 36  GSM  0473/21 02 53

Veel wandelplezier,                                                               Het bestuur

Een gedachte over “Volgende Wandeling

  1. Pingback: Cıvata

Reacties zijn gesloten.