Zomertocht zaterdag 16 juni 2018 Sint-Antoniusgilde

 

Op zaterdag 16 juni 2018 maken we een ‘zomertocht’. De startplaats is in de Sint-Antoniusgilde, Pijlstraat z/n te Korspel (3581 Beverlo). Er worden 4 wandelroutes uitgestippeld, nl. 4, 7 12 en 21 km.

Hieronder vindt u een korte beschrijving van de verschillende tochten:

4 km : vertrekt langs de bossen van de Vossenberg en gaat door de wijken van Korspel tot aan de Boskant , keert daarna terug via de Heilig Hartkerk, richting  St-Antoniusgilde.

7 km : vertrekt via de bossen van Genemeer en wandelt langs de benedenzijde van de mijnterril tot aan de controle in Stal. Daarna volgen we een deel van de lus van de 21km door de bossen van Stal en komen we terug aan het vertrek (70% bos).

12 km : vertrekt langs de achterzijde van het voetbalterrein van Red Star , door de bossen van Genemeer richting oude spoorwegbrug. We bestijgen de mijnterril en dalen af richting de controle te Stal. Via de benedenzijde van de terril maken we een mooie toer door de bosrijke omgeving naar de aankomst (80% bos).

21 km : Hetzelfde parkoer als de 12 km . Vanuit de controle in Stal maken we een lus van 8,7 km waarbij we langs de rand van het militair domein kuieren tot aan de Hemelbrug. Evenwijdig met de vallei van de Zwarte Beek wandelen we terug naar de controle ( 60% bos).

Meer info? Voorzitter Maurice Engelen, tel. 011/344 336 of GSMnr. 0473/ 210 253

Het bestuur wenst iedereen een deugddoende wandeling toe.