LENTETOCHT DE SCHANS Beverlo op zaterdag 23 maart 2019

Een lentewandeling doorheen Beverlo en Korspel. Er worden 5 wandelroutes uitgestippeld:

-4 km :De 4 km vertrekt richting St-Lambertuskerk, passeert dan de sporthal en park. Via De Kardijk maken we een ommetje naar de St Maartenberg en wandelen langs het kerkhof terug naar de aankomst.

-7 km : De 7 vertrekt langs de St-Lambertuskerk, gaat richting de watertoren en via de voetbalvelden van red star komen we aan de controle. We passeren enkele wijken in Korspel en maken de doorsteek langs de Waterstraatbeek naar de St Maartenberg. Via een rustige weg langs het kerkhof terug naar de aankomst.

-12 km: De 12 volgt deels de 7 km , vanaf het spoor gaan we door de bossen van Genemeer naar de controle. Daarna maken we een ommetje langs de St Maartenberg. Via een smal wegeltje langs de Natte Driehoek steken we door naar de bossen van Geneberg om zo terug bij de aankomst uit te komen.

-20 km: De 20 volgt het parkoer van de 12 km. Vanaf de controle te Korspel maken zij een lus van 8 km richting Staleikerheide, langs het militair domein en boven Stal terug naar de controle.

-15 km: Men volgt de 7 km tot de controle. Van daaruit de lus 8 km ( 20 – 1x) om dan via de 7 km terug naar de aankomst te wandelen.

Meer info bij de voorzitter, Maurice Engelen, op het nummer 0473/21 02 53

Iedereen is van harte welkom!