LUS VAN HET ZWARTE GOUD 15 augustus 2019

Op donderdag 15 augustus organiseren we onze 5de wandeltocht van  2019.  Je kan kiezen tussen 4 afstanden ( 4-7-12-20 km).  Het vertrek is voorzien tussen 6.00u en 15.00u aan de VIP-kantine Mijnstadion (Stadionlaan 1, Beringen-Mijn).

De 4 km gaat langs de St-Theodardus kathedraal, de mijncité , het TODI duikcenter,  het be-MINE winkelcentrum, het casino en het kioskplein

Doe je de 7 km dan wandel je langs de St-Theodaedus kathedraal , door de mijncité en langs de spoorlijn naar de controle in Beverlo ( Neaniaszaal). Daarna wandel je door de bossen van Genemeer, over de mijnterril , via het kioskplein naar de aankomst/start.

Op de 12 km volg je eerst een nieuw stuk wandelpad over de oude spoorbedding. Vervolgens door de bossen van de Ulfort , verder via de cité langs de spoorlijn naar de controle in Beverlo (Neaniaszaal). Na de controle wandel je door de bossen van Genemeer en over de mijnterril. Je passeert et TODI duikcenter. En via het kioskplein stap je naar de aankomst/start.

Voor de 21 km volg je het parcours van de 12 km. Aan de controle maak je een lus van 8,5 km via de St-Maartenberg richting de bossen van Geneberg. Door de bossen van het Binnenveld en het Eindeken kom je terug op de controle. Daarna volg je terug hetzelfde parcours als de 12 km naar de aankomst/start.

Voor meer info ?   Maurice Engelen (voorzitter)  0473 21 02 53

Iedereen van harte welkom !